A Good Life Utopia Family Resort

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja se nalazi u jugoistočnom delu Turske obale, od grada Antalija i aerodroma udaljena je oko 135 km. Najimpozantnije obeležje Alanje je svakako tvrđava sagrađena u periodu vladavine Seldžuka. Dugačka je 7 km i sa preko stotinu kula jedna je od najpoznatijih tvrđava u ovom delu Mediterana. Gradom dominira osmougaona Crvena kula koja je jedinstvena po svom arhitektonskom rešenju. Ono što Alanju izdvaja od ostalih turskih letovališta su beskrajno duge šljunkovite plaže, mnoštvo hotela i izuzetno bogat noćni život. Regije koje se izdvajaju su Okurdžalar, Avsalar, Inčekum poznat po najfinijim peščanim plažama po kojima je i dobio ime, Konakli, Kejkubat, Oba, a svakako najpoznatija i najatraktivnija regija i plaža je svakako čuvena Kleopatrina plaža koja se nalazi u samom srcu grada i prostire se na oko 2 km dužine.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen od aerodroma u Antaliji 90 km, a od centra Alanje 35 km. Nalazi se u regiji Okulcalar. Hotel je otvoren 2022. godine.

Plaža:
Hotel se nalazi  na sopstvenoj plaži, do koje se dolazi liftom i koja je smeštena u 2 nivoa, prvi nivo peščana plaza i drugi nivo drvena platfoma. Ležaljke i suncobrani besplatni su za goste hotela.

Sobe:
Hotel u svom sastavu ima standardne sobe sa pogledom na kopno ili more, family sobe i connecting sobe.
Standardne sobe su namenjene za smeštaj maksimalno 3 odrasle osobe i imaju površinu od 26-36 m2.
Family sobe se sastoje iz 2 spavaće sobe, namenjene su za smeštaj maksimalno 4 odrasle osobe i imaju površinu od 46-53 m2.
Connecting sobe se sastoje iz 2 spavaće sobe, namenjene su za smeštaj maksimalno 5 odraslih osoba i imaju površinu od 56 m2.
U svakoj sobi postoji balkon, centralni klima uređaj, mini bar (koji se dopunjava na dnevnom nivou), aparat za kafu i čaj, bežični internet, LCD TV i sef.

Hotelski sadržaji: 
Od hotelskih sadržaja gostima jsu na raspolaganju: glavni restoran, a la carte restorani, poslastičarnica, bar na bazenu, lobby bar, bar na plaži, relax bar, Laguna bar, aqua park, 12 vodenih tobogana za odrasle, 4 vodena tobogana za decu, 8 tobogana za bebe, step aerobik, gimnastika, ping pong, stoni tenis, odbojka na plaži, pilates, joga, pedalina, teretana, Zumba, streljaštvo, košarka, mini fudbal, tenis, pikado, mini diskoteka, dečiji bazen, dečiji restoran, bazen za bebe, dečiji aqua park, igraonica, igralište, dadilja, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, unutrašnji bazen, masaže, tretmani lica I tela, manikir, pedikir, Pirates dečiji klub, klub za tinejdžere, spoljašnji bazeni, parking, prodavnice, amfiteatar, doctor, bandži i vinograd.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga.  

Kontakt: www.utopiahotels.com/en/hotel/familyresort

Napomena:
Nekadašnji Water planet hotel, ističe se unapređenom uslugom od 2022. godine, mnogobrojnim atrakcijama u okviru Sportske akademije, odličnim dnevnim i večernjim animacijama, kao i Aqua parkom namenjenim za sve uzraste.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu