Ambrosia Hotel

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Bitez, na oko 7km od centra Bodruma i oko 40km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2010. godine, a poslednji put delimično renoviran 2020. godine.(blok D). Sastoji se od tri dvospratne zgrade i ima ukupno 105 soba. Gostima su na raspolaganju bazen na otvorenom, dva restorana, steak house, tri bara, Spa centar.

Za decu tu je dečiji bazen.

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj plaži. Upotreba suncobrana, dušeka, ležaljki i peškira je besplatna.

Smeštaj
Sve sobe imaju fen za kosu, telefon, split klima uređaj, LCD TV, mini bar, sef, kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, papuče i balkon.

Standardna soba ima površinu 20-29m2. 

Plaća se: mini bar, telefon. room service.

Hrana i piće
Hotel nudi uslugu noćenje sa doručkom – samoposluživanje u glavnom restoranu.

Ostali sadržaji
Doktor, servis za pranje i peglanje veša, privatni parking.

Sport i zabava
Bazen za odrasle, bazen za decu, fitness centar, večernji program (uživo muzika 3 dana u nedelji). U hotelu je na svim javnim površinama gostima dostupan besplatan Wi-Fi internet.

Plaća se: sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Plaća se: Tursko kupatilo, sauna, jacuzzi, masaže i tretmani tela i lica. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Zimovanje

Idealan odmor za celu porodicu

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu