Amira Hotel

Bansko, Bugarska

Opis destinacije

BANSKO je romantičan i idiličan gradić sagrađen u starom balkanskom arhitektonskom stilu. Predstavlja jedinstveno arhitektonsko i prostorno rešenje koje svojim izgledom oponaša tradicionalan izgled starih bugarskih varoši sa katakteristčnim planinskim kućicama od drveta, uskim kaldrmisanim ulicama malim slikovitim trgovima,crkvama i mehanama. Najpopularniji i najkvalitetniji ski centar u jugoistočnoj Evropi. Slikovit i autentičan planinski gradić u jugozapadnom delu Bugarske, Bansko je smešten na obodu planine Pirin 155 km udaljen od glavnog grada Bugarske Sofije 300km od Niša i 540km od Beograda. Planina Pirin spada u red svetskih prirodnih dobara pod zaštitom UNESCO-a. Kvalitetno uređene staze i moderna infrastruktura čine Bansko najkvalitetnijim ski centrom u Bugarskoj.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Boutique hotel, nalazi se u podnožju planine Pirin, udaljen je 300m od ski lifta i oko 1000m od centra grada. Namenjen je onima koji žele dobru uslugu, a ujedno uživati u privatnosti i prednostima malog hotela.

Hotelski sadržaj:
Hotel poseduje: recepciju, restoran, terasu, loby bar, VIP salon (do 20 mesta), konferencijsku salu, dečije igralište sa radionicom, modernu relax zonu (sobe za masažu i tretmane, relax sobu, finsku saunu, infrared saunu, parno kupatilo, jacuzzi, bazen sa hidromasažnim delom, dečiji bazen), ski depo za opremu, parking (do popune mesta).

Sobe:
Hotel poseduje 31 smeštajnu jedinicu. Sve sobe, studia i apartmani su prostrani i moderno opremljeni. Standardne sobe, studiji i apartmani poseduju: odgovarajući broj ležajeva, TV, telefon, Wi-Fi internet, kupatilo, fen za kosu. Većina smeštajnih jedinica ima balkon ili terasu. Apartmani i studia poseduju sofu na razvlačenje.

Usluga:
Usluga na bazi polupansiona (doručak i večera - švedski sto).

Kontakt:
www.hotelamira.bg 
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h). Slobodno vreme. Noćenje.
2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Zimovanje

Idealan odmor za celu porodicu

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu