Belvedere Holiday Club

Bansko, Bugarska

Opis destinacije

BANSKO je romantičan i idiličan gradić sagrađen u starom balkanskom arhitektonskom stilu. Predstavlja jedinstveno arhitektonsko i prostorno rešenje koje svojim izgledom oponaša tradicionalan izgled starih bugarskih varoši sa katakteristčnim planinskim kućicama od drveta, uskim kaldrmisanim ulicama malim slikovitim trgovima,crkvama i mehanama. Najpopularniji i najkvalitetniji ski centar u jugoistočnoj Evropi. Slikovit i autentičan planinski gradić u jugozapadnom delu Bugarske, Bansko je smešten na obodu planine Pirin 155 km udaljen od glavnog grada Bugarske Sofije 300km od Niša i 540km od Beograda. Planina Pirin spada u red svetskih prirodnih dobara pod zaštitom UNESCO-a. Kvalitetno uređene staze i moderna infrastruktura čine Bansko najkvalitetnijim ski centrom u Bugarskoj.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi na samoj ivici grada, udaljen oko 600m od ski lifta i oko 1000m od centra grada. Hotel se sastoji se od 3 kompleksa zgrada koji su medjusobno povezani toplim hodnikom, okružen je zelenilom i predivnim unutrašnjim dvorištem.

Hotelski sadržaj:
Hotel poseduje: recepciju, restoran, lobby bar, sef na recepciji (uz doplatu), saunu, parno kupatilo, fitness, bazen, jacuzzi, ski depo, parking do popune mesta, konferencijsku salu, internet. Hotel ima organizovan transfer do gondole prema rasporedu hotela.

Sobe:
Hotel ima ukupno 108 apartmana. Svi apartmani poseduju: odgovarajući broj ležajeva, sofu na razvlačenje, TV, telefon, kupatilo sa fenom za kosu, tuš, LAN internet (besplatan), čajnu kuhinju sa priborom, mikrotalasna, frižider, kuvalo za vodu.

Usluga:
Usluga na bazi polupansiona (doručak i večera - švedski sto).

Kontakt:
www.belvedereholidayclub.bg 
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h). Slobodno vreme. Noćenje.
2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Zimovanje

Idealan odmor za celu porodicu

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu