Budimpešta

Budimpešta, Mađarska

već od 69€

Opis destinacije

Više od 1500 godina stara istorija i kulturno blago koje su brojne civilizacije ostavile za sobom čine da Budimpešta nikada ne prestaje da fascinira. Sa druge strane slikovita Sentandreja – grad istorijski spomenik, koji su sagradili srpski trgovci u XVIII veku, svojim šarmom i lepotom sigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim. Ako se tome doda bogatstvo kulturnih događaja i sadržajnost programa, garancija su sigurno dobrog provoda.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
DATUMI REALIZACIJE   
22.10/24.10.2021.

CENA ARANŽMANA 69€ PO OSOBI

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- Prevoz turističkim autobusom (audio, TV, DVD, klima...) na relacijama prema programu
- Smeštaj u hotelu Millennium 3* u Budimpešti, u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama (standardno opremljene u skladu sa lokalnom kategorizacijom – usluga na bazi 1 noćenja sa doručkom (doručak buffet – samoposluživanje) 
- Obilazak Budimpešte u pratnji lokalnog vodiča
- Usluge licenciranog turističkog vodiča/pratioca tokom trajanja aranžmana
- Troškovi organizacije

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- Individualne troškove
- Fakulativne izlete 
- Putno zdravstveno osiguranje kompanije Dunav osiguranje. Agencija posreduje u procesu obezbeđivanja polise po uslovima kompanije Dunav osiguranje. 

FAKULTATIVNI IZLETI:
- Sent Andreja – 15€ (autobuski prevoz, usluge vodiča)
- Vožnja brodom Dunavom – 15€ (vožnja brodom)
- Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 30 osoba 
Hotel Millenium 3* (ex Tulip Inn) – se nalazi u blizini metro stanice Nagyvarad Ter. Do centra grada se metroom stiže za manje od 10 minuta. Svaka soba ima kupatilo, telefon, SAT TV, mini bar, internet pristup i klima uređaj. Više informacija na www.hunguesthotels.hu/en/hotel/budapest/hunguest_hotel_millennium
PROGRAM PUTOVANJA:
1 dan (22.10.2021.) – POŽAREVAC – BEOGRAD...
Polazak iz Požarevca sa dolaznog perona autobuske stanice u 23:00, iz Beograda sa parkinga muzeja 25. maj (Kuća cveća) U 23:55. Putovanje preko Novog Sada i Subotice sa usputnim pauzama radi odmora. 

2 dan (23.10.2021.)  ...BUDIMPEŠTA
Dolazak u Budimpeštu u ranim jutarnjim satima. Razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča: Trg Heroja, Andraši bulevar, Baletski institut, Opera, Ruzveltov trg, Lančani most, Ribarski bastion i Crkva Matije Korvina, kraljevski dvorac. Kraće slobodno vreme u Budimu. Odlazak na Citadelu. Povratak do centra grada – ulica Vaci. Slobodno vreme. Kraća vožnja do hotela. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. U večernjim satima mogućnost fakultativne vožnje brodom Dunavom, u pratnji lokalnog vodiča. Noćenje.

3 dan (24.10.2021.)  BUDIMPEŠTA – SENT ANDREJA – BEOGRAD – POŽAREVAC
Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela. Slobodno vreme u centru grada do polaska za Srbiju. Mogućnost fakutlativnog izleta za Sent Andreju. Po dolasku u Sent Andreju obilazak grada: Trg Vuka Karadžića, rodna kuća Jakova Ignjatovića, Požarevačka i Beogradska crkva, krst Cara Lazara, trgovački krst na istoimenom trgu, Trg Cara Lazara. U dogovoreno vreme u povratak u Budimpeštu. Odlazak do jednog od tržnih centara ili sloobodno vreme. U dogovoreno vreme u popodnevnim satima polazak za Srbiju. Vožnja preko Subotice i Novog Sada sa pauzama po potrebi. Dolazak u Beograd i Požarevac na mesto polaska u kasnim večernjim satima/noćnim časovima (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima).
Cena je prikazana u evrima po osobi, plativo u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate. Mogućnost plaćanja:
- 30 % prilikom rezervacije, ostatak u ratama do 20.09.2021. god.:
- Gotovinski
- Platnim karticama: VISA, VISA ELECTRON, MASTER CARD, MAESTRO, DINA 

ARR

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu