Cape Bodrum Beach Resort

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Biser Karijske rivijere, na obali Egejskog mora, poznat još iz vremena antičke Grčke kao bogati i elegantni Halikarnas. Grad je smešten u velikom zalivu na jugu Bodrumskog poluostrva, okružen brojnim uvalama, na čijim se plažama nalazi veliki broj hotela. U uskim ulicama belih zidova, šarmantni butici uz obavezno cenkanje nude ćilime, tepihe, obuću, odeću od kože i pamuka, začine... Bodrum je dobio reputaciju centra turske umetničke populacije zahvaljujući svojoj živoj, prijateljskoj i boemskoj atmosferi i velikom broju malih galerija. Karakteriše ga neformalan dnevni i uzbudljiv noćni život. Duž obale, u centru grada, smeštena je velika marina pored koje se nalazi srednjovekovna tvrđava svetog Petra, primer krstaške arhitekture iz 15.veka, koja je pretvorena u muzej podvodne arheologije. Preko dana se možete odvesti do jedne od plaža u nekom od obližnjih zaliva ili kupati na gradskoj plaži, a uveče možete sedeti u jednom od brojnih restorana koji nude sveže morske specijalitete. Uz noćne klubove i diskoteke (čuvena diskotekaֱHalikarnas"prima 5000 ljudi), život u Bodrumu traje do zore.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je od aerodroma u Bodrumu udaljen 45 km i 18 km od centra Kušadasija, na samoj obali mora. Sagrađen je 2017. godine, a renoviran 2021. godine i zauzima površinu od 12.000 m².

Plaža:
Hotel poseduje ponton i malu pešču plažu pored pontona, gde su gostima hotela na raspolaganju ležaljke, suncobrani i peškiri, dok se bar na plaži doplaćuje.

Sobe:
Hotel se sastoji od šestospratne zgrade u kojima se nalaze deluxe sobe (max 2 osobe, 30-35 m²), deluxe king room (max 3 osobe, 60 m²) i luxury soba (sa izlazom na bazen, max 2 osobe, 30-35 m²). Svaka soba ima: centralni klima uređaj, sef (besplatno), mini-bar (uz doplatu), fen za sušenje kose, balkon, telefon, wi-fi internet (besplatno), TV.

Hotelski sadržaj:
Glavni i 2 a’la carte restorana (morski polodovi i japanski – uz doplatu), 4 bara, 5 konferencijskih sala, besplatan wi-fi, spoljašnji bazen, unutrašnji bazen, teretana, spa centar, tursko kupatilo, sauna, parna soba, dečiji bazen. Plaća se: doktor, dadilja, frizer, masaža, đakuzi, usluga pranja veša.

Način služenja obroka:
Noćenje sa doručkom

Kontakt:
Tel: +90 252 387 06 00
https://capebodrum.com/
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta*; Čarter let na relaciji Beograd - Bodrum. Sletanje u Bodrum. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 14. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 11. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Bodrum – Beograd. Dolazak u Beograd.

KRAJ PROGRAMA
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu