Fame Hotel Kemer

Kemer, Turska

Opis destinacije

U Kemeru, turskom letovalištu na zapadnoj obali Antalijskog zaliva, nalazi se baš sve ono što vaš odmor može učiniti idealnim. Atrakcija ovog turističkog centra okupanog sunčevim zracima od jutra do večeri je pre svega njegova prirodna lepota. Zaleđe obraslo četinarima, duge i uglavnom šljunkovite plaže u manjim ili većim uvalama, savršeni klimatski uslovi... Brojni hoteli s fascinantnim komforom i sadržajima, mogućnost za dobar šoping uz duge šetnje, izlazak u neki od brojnih restorana ili provod u diskoteci i klubovima, samo su delić iz ponude ovog tipično sredozemnog grada. Kemer je savršeno mesto za odmor. Tim pre što će naši čarteri Vas i Vašu porodicu prebaciti do ovog raja za samo dva sata leta. A onda sledi uživanje...

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel je udaljen 50 km od aerodroma u Antaliji, u centru Kemera na 250 m od obale mora. Otvoren je 1989. godine, renoviran 2014. godine i zauzima površinu od 2.600 m2.

Plaža:
Sopstvena šljunkovita, udaljena 200 m od hotela. Ležaljke i suncobrani su uključeni u cenu. Hotel ne iznajmljuje peškire za plažu.

Sobe:
Hotel ima 100 standardne sobe (max 2+1 osoba, 13 m2), 8 jednosobnih family soba (max 3+1 osoba, 35 m2). Svaka soba ima: kupatilo, klima uređaj, telefon, TV, balkon, fen. Sefovi se nalaze na recepciji i korišćenje istih se naplaćuje.

Hotelski sadržaji:
Glavni restoran (gosti hotela Fame 3* obroke imaju u restoranu Fame Park Hotel 4*), bar, spoljašnji bazen sa odvojenim delom za decu, stoni tenis. Plaća se: bilijar, sportovi na vodi, usluge doktora.

Način služenja obroka:
Švedski sto
 
Kontakt:
Tel: +90 242 814 30 21
www.famehotels.com

Napomena:
Gosti koriste plažu hotela Fame Residence Beach Park 4*. Hotel se nalazi u samom centru Kemera i renoviran je za sezonu 2014.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu