Golden Beach Hotel

Hersonissos, Krit

Opis destinacije

Krit je najveće grčko ostrvo, peto po veličini u Mediteranu posle Sicilije, Sardinije, Korzike i Kipra. Nalazi se na raskrsnici između Evrope, Afrike i Azije. Zapljuskuju ga tri mora: Egejsko, Libijsko i Jonsko. Ostrvo je podeljeno u četiri regije. Regija Hanja se proteže na zapadu ostrva. Istoimeni grad je nekada bila glavni grad ostrva a danas je prelep turisitčki centar koga karakterišu uske ulice prepune taverni i prodavnica suvenira. Retimno se nalazi se u centralnom delu ostrva. Treći je po veličini grad na Kritu. Pošto se nalazi na pola puta od Hanje do Irakliona, venecijanski vladari su ga koristili kao odbrambenu stanicu za vreme nemira. Danas je moderan turistički centar s velikim brojem kvalitetnih hotela različitih kategorija i dobrim provodom. Iraklion je najveći grad i pokrajina na ostrvu sa oko 300 000 stanovnika. Četvrti je po veličini grad u Grčkoj, posle Atine, Soluna i Patre. Čuven je po Minosovim palatama Knosos i Festos. Glavnim trgom i ulicama grada prođe preko milion turista godišnje.Lasiti je na istoku ostrva. Regija je poznata po 10 000 vetrenjača, pećini Dikti u kojoj je po predanju rođen bog Zevs i palminoj šumi Vai. Glavni grad ove oblasti je Agios Nikolaos, a izgrađen je oko veštačkog jezera Vulismeni. Ovo je najmanja regija ostrva, ali čuvena po mitovima i legendama koji se za nju vezuju. Idealno je mesto za odmor

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Na samom šetalištu letovališta Hersonissos koji deli hotel od uređene, komforne, peščane plaže. Ovaj hotel modernog dizajna i enterijera pastelnih boja pruža prijatan boravak u hotelu na samom šetalištu, a iz čijeg restorana se pruža lep pogled na kristalno bistro kritsko more i čarobne kritske zalaske sunca. Od aerodroma u Heraklionu udaljen je 27 km.

Plaža:
Hotel od plaže deli samo šetalište. Suncobrani i ležaljke na plaži se doplaćuju.

Sadržaj hotela:
24h recepcija, glavni restoran, lobi bar, snek bar, wi-fi (high speed), lift, peškiri za plažu (uz doplatu), suncobrani i ležaljke na plaži uz doplatu na licu mesta, bilijar i ping pong uz doplatu, mini market, suvenir šop, parking. Bazen na krovu hotela neće biti u funkciji u sezoni 2020.

Sobe:

162 sobe koje mogu biti standardne pogled kopno, standardne delimični pogled na more ili pogled more. Standardne sobe pogled more i delimičan pogled more su kapaciteta maksimum dve osobe, dok se u sobe "land view" mogu smestiti maksimum tri odrasle ili dve odrasle osobe i jedno dete (za potrebe treće osobe ubacuje se pomoćni ležaj). 

Standard land view promo - iste opremljenosti kao i standard land view sobe, ograničen broj soba po nižim cenama. Sobe u svom sastavu imaju bračni ili dva standardna ležaja, klimu, Sat Tv, telefon, frižider, sef (uz doplatu), fen za kosu, wi-fi, balkon ili terasu. Bebi krevetac na upit (obavezna najava prilikom rezervacije). Čišćenje soba će se primenjivati jednom nedeljno.

Usluga:
Polupansion, doručak i večera. Obroci se služe po principu švedskog stola (uz asistenciju osoblja).

Obavezna rezervacija termina za doručak i večeru, a sa ciljem manjih gužvi tokom obroka. 

Mogućnost doplate za uslugu all inclusive, po ceni 17 evra dnevno/po osobi, deca do 12 godina ne plaćaju). Plaćanje u agenciji prilikom rezervacije.

Kontakt:
http://www.goldenhotels.gr/en/golden-beach/hotel-overview

Napomena:
Hotel na samom šetalištu, nedaleko od centra Hersonisosa. Preporuka svim tipovima gostiju, pre svega parovima i mladima željnim zabave koju Hersonisos nudi.
1. dan BEOGRAD - KRIT
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krit (oko 110 minuta). Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRIT
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. Dan KRIT - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu