Hotel Alia Palace

Pefkohori, Kasandra

Opis destinacije

Pefkohori (Πευκοχώρι) je letovalište na južnom delu istočne obale poluostrva Kasandra, udaljeno 104 kilometara od Soluna, odnosno oko 4 kilometara od centra Haniotija sa kojim je brojnim vilama i hotelima gotovo spojen. Jedno od omiljenih letovališta Srba ima preko 1.600 stalnih stanovnika, a broj stanovnika višestruko naraste tokom sezone. Do tradicionalnog naselja Agia Paraskevi u unutrašnjosti poluostrva ima 5 kilometara, dok je letovalište, odnosno banja Lutra na zapadnoj obali Kasandre udaljena 10 kilometara. Pefkohori se nalazi u području koji bi slobodno mogao da se nazove i ekološki raj. Turizam je ovde počeo da se razvija ranih 70-ih godina kada su počeli da dolaze brojni turisti privučeni veličanstvenim prirodnim lepotama, blagom klimom, dugačkim plažama i prepoznatljivim grčkim gostoprimstvom. Od tada se Pefkohori smatra jednim od najboljih odmarališta u celoj Evropi.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Alia Palace je luksuzan hotel koji nalazi na uzvišenju i podeljen je iz više zgrada. Hotel Alia Palace se nalazi na poluostrvu Halkidiki, u regiji Kasandra, tačnije 900 m od centra Pefkohorija.  Hotel Alia Palace je od plaže udaljen 700 m do koje se stiže hotelskim shuttle busom koji je besplatan.

Sobe: Hotel Alia Palace ima ukupno  80 smeštajnih jedinica u svom sastavu. U ponudi  turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe sa bočnim pogledom na more, standard sobe sa pogledom na more, promo junior suite, junior suite sa privatnim bazenom, junior suite sa privatnim bazenom koji se greje i vile. Standard sobe sa bočnim pogledom na more imaju 23m² i imaju bračni krevet, a postoji mogućnost da se ubaci i sofa krevet. Standard sobe sa pogledom na more imaju 23m², nalaze se bliže recepciji i imaju bračni krevet, a postoji mogućnost da se ubaci i sofa krevet.  Promo junior suite imaju 30m², sastoje se iz dve odvojene prostorije i imaju bračni krevet i sofa krevet. Junior suite sa privatnim bazenom imaju 30m²,imaju bračni krevet i sofa krevet, a takođe imaju svoj privatni bazen. Junior suite sa privatnim bazenom koji se greje imaju 25m², u pitanju su nove moderne sobe od ove godine, imaju privatni bazen na terasi koji se greje i imaju bračni krevet i sofa krevet.  Vile imaju 80m², i u odnosu na standard sobe, imaju CD i DVD player, Jacuzzi i jedan mali privatni bazen. Sve sobe hotela  Alia Palace imaju kupatilo, fen, TV, klima uređaj i balkon.

Napomena: Mini bar se doplaćuje na recepciji hotela.

Hotelski sadržaj: Hotel Alia Palace pored glavnog restorana gde se polužuju pansionski obroci poseduje i jedan a la carte restoran. Hotel Alia Palace takođe ima bar u okviru hotela kao i bar pored bazena gde gosti hotela mogu konzumirati razne vrste  osvežavajućih napitaka, kafa, sokova, koktela, kao i alkoholnih i bezalkoholnih pića. Od ostalih usluga gostima hotela Alia Palace su na raspolaganju rent a car, menjačnica, TV sala, internet kutak, parking koji je besplatan, shuttle bus do plaže koji je besplatan, kao i usluge pranja veša i usluge doktora na poziv. Takođe u blizini hotela se nalaze i mini market kao i prodavnica suvenira.

Sport i zabava: Hotel Alia Palace u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena koji su uključeni u cenu. Hotel Alia Palace takođe ima i jedan manji bazen za decu. Gosti hotela Alia Palace mogu da se rekreiraju na terenima za tenis i odbojku, kao i da koriste teretanu. Od ostalih sadržaja gosti hotela mogu da koriste i spa centar, saune, parno kupatilo kao i usluge masaža uz doplatu.

Napomena: Hotel je od 2020. godine - ADULTS ONLY (namenjen starijima od 16 godina)
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu