Hotel Atlantis Beach

Retimno, Krit

Opis destinacije

Rethymno (Retimno) je očaravajući manji grad koji se nalazi 78 km zapadno od Herakliona. Venecijanski karakter još uvek preovlađuje u mnogim delovima grada, a najviše ga karakterišu uzane uličice, stare gospodske kuće i utvrđenje koje je kod lokalnog stanovništva poznato kao Fortetza. Veliko zadovoljstvo predstavlja šetnja uskim belim ulicama Retimna, posmatrajući raznolikost arhitektonskih stilova, koje se završavaju izlaskom na more, na jednu od luka ili veliku zlatnu peščanu uvalu sa mnoštvom hotela i apartmana.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Atlantis Beach se sastoji od glavne zgrade i bungalova lociran na 50 m od peščane plaže, nagrađene plavom zastavicom (prelazi se ulica), u mestu Retimno, 15 minuta šetnje od centra, 85 km od aerodroma Heraklion i 65km od aredroma Hanja.

Sobe: Atlantis Beach ima 90 soba raspoređenih u glavnoj zgradi (20) i bungalovima (70). Sve sobe su prostrane, moderno uređene imaju klima uređaj,  TV, telefon, mini frižider, internet, kupatil/ fen, balkon sa pogledom na more ili vrt.

Hotelski sadržaj: Gostima hotela Atlantis Beach  na raspolaganju su sef (uz doplatu), lobi bar, bar pored bazena, snek bar, a la cart restoran,baby sitting uz doplatu, room servis, rent-a-car. U hotelu Atlantis Beach možete kupiti lokalne poljoprivredne proizvode, kao i lokalna vina odličnog kvaliteta.

Sport i zabava:  Od aktivnosti, hotel Atlantis Beach nudi bazen, dečji bazen, dečje igralište,  saunu, fitness, internet, animaciju, bilijar, stoni tenis. U neposrednoj blizini hotela nalazi se škola sportova na vodi, kao i ronjenja. Jednom nedeljno se organizuje Kritsko veče u hotelu uz folklor i živu muziku.
1.dan Beograd – Krit
Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja. Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.

2. – 10./11. dan
Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, izlete ili individualne aktivnosti. Noćenje.

11./12. dan Krit - Beograd
Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu