Hotel Belvedere

Agios Joanis Peristeron, Krf

Opis destinacije

Krf je najsevernije i drugo po veličini grčko ostrvo u Jonskom moru. Obuhvata površinu od 579 km2 i izduženo je u pravcu sever-jug u dužini od 64km, a široko je 20 km. Obala je izuzetno razuđena sa brojnim uvalama i izrazitim zalivima, severni deo je najviši sa vrhom Pankrator sa 906 m n/v. Klima je mediteranska, ali sa nešto manje toplim letima, što se najviše primećuje tokom letnjih noći. Zime su blage, ali sa više padavina i većom vlažnošću. Zbog toga Krf ima veoma bujnu vegetaciju pa je poznato i kao smaragdno ili zeleno ostrvo kojim dominiraju četinarske šume, vinogradi i nepregledni maslinjaci. Lepote i čari Krfa opevali su mnogi pesnici i umetnici, prvi među njima bio je Homer koji ga je, u epu Odiseja, opisao kao mesto gde je Odisej našao sklonište na svom putu za Itaku. Naziv „Kerkira“ je dobilo po nimfi Kerkiri koja je bila zatočenica boga mora Posejdona, a iz njihove ljubavi rodio se Feakas, koji je bio praotac Feačana i tako je Krf ostao poznat pod imenom „ostrvo Feačana“. Velika ponuda hotela i apartmana, istorijski spomenici kao i brojni zabavni sadržaji doprineli su da ostrvo Krf postane jedna od omiljenih destinacija za letovanje turistima širom sveta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Belvedere, odličan u svojoj kategoriji se nalazi u oblasti Agios Ioanis Peristeron, 3 km južno od mesta Benitses. Hotel Belvedere se nalazi na uzvišenju prekoputa šljunkovite plaže od koje ga deli ulica. Od aerodroma na ostrvu Krf i glavnog grada Krf udaljen je 15 km.

Sobe: Hotel Belvedere ima ukupno 170 soba. U ponudi turisti;ke agencije Odeon World Travel nalaze se comfor i standard sobe. Comfort sobe u hotelu Belvedere su nešto manje ( 18m2) i imaju stariji nameštaj. Standard sobe u hotelu Belvedere su renovirane i imaju površinu od oko 20-22 m2 . Sve imaju kupatilo, fen, SAT TV, klima uređaj, frižider i balkon sa koga se pruža pogle na more ili brdo . Sobe koje primaju dve odrasle osobe  i dvoje dece imaju krevete na sprat.

Hotelski sadržaj: Veliki izbor jela dostupan je u hotelskom restoranu hotela Belvedere  iz kog se pruža pogled na bazen. Na raspolaganju je i bar u lobiju. Gosti se mogu opustiti na bazenu sa besplatnim ležaljkama i suncobranima i uživati u pićima iz bara pored bazena. Gostima hotela Belvedere dostupan je sef na recepciji, kao i parking. Wi-Fi je dostupan uz doplatu na recepciji.

Sport i zabava: Hotel Belvedere ima bazen sa morskom vodom. Ležaljke na plaži su besplatne za korišćenje gostima hotel Belvedere. Na 3km od hotela Belvedere , u mestu Benitses nalaze se brojni kafei i taverne. Stanica autobusa koji vozi do mesta Benitses i glavnog grada Krf, nalazi  se preko puta hotela. 
1.dan  Beograd – Krf
Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja. Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.

2. – 10./11. dan
Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, izlete ili individualne aktivnosti. Noćenje.

11./12. dan Krf - Beograd
Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Video

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu