Hotel Estival Park

La Pineda, Kosta Dorada

Opis destinacije

Kosta Dorada - naziv je dobila po dugim peščanim plažama, koje pokrivaju oko 800 ha (hektara) obale i zajedno sa Kosta Bravom (severno od Barselone) predstavlja turističku regiju koja je po količini smeštajnih kapaciteta na drugom mestu u Španiji, odmah posle Balearskih ostrva. Katalonske planine, koje se pružaju paralelno sa obalom, štite primorje od provale hladnih vazdušnih masa, te se tako ova oblast odlikuje prijatnom mediteranskom klimom, pogodnom za boravak tokom cele godine. Pitomi pejzaži ispunjeni šumama, maslinjacima, vinogradima, pitoresknim gradovima sa značajnim kulturno-istorijskim vrednostima i kristalno čisto more, razlog su što ovu regiju godišnje poseti preko 3 miliona turista.

Informacije

SMESTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Opis smeštaja
  • Cenovnik
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
hotel Estival park je  veliki hotelski kompleks koji se nalazi u mestu La Pineda i prostire se na površini od 110 000 kvadrata. U sastavu kompleksa su 3 petospratne hotelske zgrade sa 899 soba, posebna zgrada u kojojoj je 69 klub soba i 150 apartmana. Kompleks od plaže deli ulica i šetalište. U okviru kompleksa se nalazi spa i wellness centar Aquum sa brojnim tretmanima po kojima je poznat na ovom delu obale. 

Hotelska ponuda:
bazen za odrasle i decu, restoran, bar i bar pored bazena, animacija, različite sportske aktivnosti, spa i wellness centar koji nude raličite tretmane, diskoteka, Wi-Fi internet konekcija-besplatno u holu, uz doplatu u sobama. 

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, sef (uz doplatu, oko 2 evra dnevno), kupatilo, fen, frižider/mini bar, balkon.

Ishrana:
polupansion (doručak i večera) ili pun pansion (doručak, ručak, večera)-samoposluživanje, izbor više jela.  
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje

-  Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak:  čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu); čekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Top ponude

Pogledajte šta smo izdvojili za Vas

Zimovanje

2020 / 2021