Hotel Giannoulis

Paralia, Olimpska regija

Opis destinacije

Paralia je srce okruga Pieria, na 60 km od Soluna, u neposrednoj blizini planine Olimp i na 6 km od grada Katerini. Gradom vlada prijatna atmosfera, ljubazni domaćini koji odlično govore srpski jezik, niz simpatičnih restorana, bezbroj radnji i peščana plaža koja se pruža duž celog mesta su dovoljan razlog da svoj odmor provedete u Paraliji i da se ponovo vratite u ovo mesto.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:  Hotel Giannoulis se nalazi u Olimpskoj regiji, tačnije između Paralije i Olympic beach-a. Izgrađen je 2009 godine. Hotel Giannoulis se nalazi preko puta jedne od najlepših plaža Olimpske regije i na  500 m od centra Olympic beach-a. Grad Solun se nalazi na oko 90km udaljenosti od hotela.

Sobe:  Hotel Giannoulis poseduje 38 smeštajnih jedinica u svom sastavu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe. Standard sobe imaju između 23-25m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, mini frižider, klima uređaj i balkon.

Hotelski sadržaj:  Hotel Giannoulis u svom sastavu, ima glavni restorana u kome se poslužuju pansionski obroci. Pored ovoga hotel Giannoulis ima glavni bar u okviru hotela, kafeteriju, bar pored bazena, kao i bar na plaži, gde gosti hotela mogu da konzumiraju različite vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, sokova, kafa, poslastica i laganih obroka. Od ostalih sadržaja hotel ima parking koji je besplatan, sef na recepciji koji je besplatan, TV salu, usluge pranja veša, kao i usluge doktora na poziv. U blizini hotela se takođe nalaze mini market, kao i prodavnica suvenira.

Sport i zabava:  Hotel Giannoulis ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena čije je korišćenje besplatno. Hotel Giannoulis takođe poseduje i jedan manji bazen za decu. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži su takođe besplatni. Od sportskih aktivnosti, gosti hotela mogu da koriste teren za odbojku na pesku. Zbog svoje izuzetne lokacije, hotel Giannoulis je odličan izbor za goste koji vole da provedu odmor aktivno. Blizina grada Katerini i Soluna pružaju gostima mnogobrojne mogućnosti za razgledanje, kupovinu ili jednostavno uživanje u grčkoj gastronomiji
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu