Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Kastro Maistro se nalazi  u mestu Agios Ioannis, na severu na ostrva Lefkada. Hotel Kastro Maistro je od plaže udaljen oko 600 m i 1,5 km od glavnog grada ostrva Lefkade. Od aerodroma u Prevezi hotel je udaljen 30 km.

Sobe: Hotelski kompleks Kastro Maistro se sastoji iz nekoliko manjih zgrada koje su smeštene na uzvišenju sa koga se pruža panoramski pogled na Jonsko more. Hotel Kastro Maistro raspolaže sa četiri tipa smeštajnih jedinica koje se i nalaye u ponudi turisti;ke agencije Odeon World Travel - studio, deluxe studio, apartman i suite sa privatnim bazenom.  Svaka soba ima kupatilo, TV, klima uređaj, čajnu kuhinju i balkon ili verandu. Turistička agencija Odeon World Travel posebno preporučuje smeštaju novo otvorenim suitovima sa privatnim bazenom. 

Hotelski sadržaj: Hotel Kastro Maistro ima glavni restoran gde se u prijatnom ambijentu svakodnevno služi doručak za goste hotela  kao i  bar gde se mogu naručiti osvežavajuća pića. Za goste hotela je obezbeđen besplatni parking, a hotel Kastro Maistro posebno ističe da dozvoljava male kućne ljubimce. 

Sport i zabava: Hotel Kastro Maistro u svom sastavu ima bazen sa besplatnim ležaljkama i suncobranima, a gosti se mogu zabaviti igrajući stoni tenis,  dok je za najmlađe goste obezbeđeno malo igralište.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Video

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu