Hotel Lesse

Hanioti, Kasandra

Opis destinacije

Hanioti (Χανιώτη) je jedno od tri omiljena letovališta Srba na Halkidikiju i nalazi se između naselja Polihrono i Pefkohori na južnom delu istočne obale poluostrva Kasandra. Udaljeno 100 kilometara od Soluna odakle se dolazi za oko sat do sat i po vožnje, ovo naselje ima oko 1.000 stalnih stanovnika. Ovo je definitivno jedno od najlepših mesta na Halkidikiju, sa predivnom, dugom peščanom plažom i parkom punim zelenila gotovo u samom centru naselja. Ko jednom poseti ovo mesto, gotovo sigurno će ostati zaljubljenik koji će mu se redovno vraćati. Ono što celu ovu oblast na Kasandri razlikuje od drugih na Halkidikiju je bogatiji noćni život, izuzetna popunjenost kapaciteta i turisti iz Srbije na svakom koraku.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Lesse se nalazi na poluostrvu Halkidiki, u regiji Kasandra, mesto Hanioti. Hotel Lesse je okružen borovom šumom i prelepim vrtom. Nalazi se na oko 200 m od plaže i oko  800 m od centra mesta. Od aerodroma u Solunu udaljen je oko 100 km. Hotel Lesse pruža mogućnost za lep porodični odmor u regiji Halkidiki.
 

Sobe: Hotel Lesse je pronašao pravi odnos predivne prirode Kasandre i tradicionalnog duha severne Grčke. Hotel Lesse u svom sastavu ima sobe koje su podeljene u dve kategorije, te se u ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze standardne sobe (oko 35 m2) kao i family suite (oko 60 m2). Smeštajne jedinice su raspoređene u četiri zgrade sa po tri sprata. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, klima uređaj, sef, mini bar, kuhinjsku nišu i balkon.
 

Hotelski sadržaj: Hotel Lesse u svom sastavu poseduje restoran gde se u prijatnom ambijentu služe specijaliteti nacionalne i internacionalne kuhinje, a hotel takođe ima tavernu i bar pored bazena gde se tokom letnjih meseci poslužuju različite vrste osvežavajujćih napitaka i laganih obroka. Od dodatnih sadržaja hotel Lesse ima menjačnicu, servis za pranje veša, rent a car, usluge doktora na upit i parking.
 

Sport i zabava: Hotel Lesse u svom sastavu ima tri bazena sa izdvojenim delom za decu, stoni tenis, mini golf i bilijar. U ponudi hotela Lesse je i spa centar koji može da odgovori na potrebe zahtevnijih gostiju sa saunom, turskim kupatilom kao i prostorijama za različite vrste masaža. Na gradskim plažama Haniotija gosti hotela se mogu baviti pojedinim sportovima na vodi, a deci je namenjeno uređeno igralište. Tokom letnjih meseci povremeno se održavaju tkz. Grčke večeri, veče posvećeno muzici i folkloru, karakteristično za oblast Halkidikija.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu