Hotel Parkim Ayaz

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Bodrum se nalazi na istoimenom poluostrvu, nasuprot grčkom ostrvu Kos, na egejskoj obali Turske. Staro ime Bodruma je Halikarnas, rodno mesto Herodota, a mnogobrojni kameni ostaci u gradu i oko njega govore u prilogu njegove burne poršlosti. Gradom dominara tvrđava Halikarnas, jedinstven primerak srednjovekovne arhitekture, koju su podigli vitezovi sa Rodosa. Nekada je bila zatvor, a danas je pretvorena u podvodni arheološki muzej, sa eksponatima koji datiraju još iz Bronzanog doba. Trenutno je muzej zatvoren za obilaske usled restauracije prostora. U Bodrumu se nalazi i jedno od sedam svetskih čuda antičkog doba, grobnica kralja Mausolusa, od koje je i nastao naziv za monumentalne grobnice, mauzolej.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Parkim Ayaz se nalazi na plaži u zalivu Gumbet. Od centra Bodruma udaljen je 3 km, a  40 km od aerodroma. Jedan je od najatraktivnijih hotela bodrumskog poluostrva. Regija Gumbet je najbliža centru Bodruma, ali ujedno živa i poseduje svoj centar zaliva koji je poznat po brojnim hotelima, kafićima, prodavnicama i restoranima. 

Sobe: Parkim Ayaz hotel raspolaže sa 237 smeštajnih jedinica  raspoređenih u 3 hotelske zgrade, svaka ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon.

Hotelski sadržaj: U sastavu Parkim Ayaz hotela su 3 restorana od kojih su 2 a la carte, 3 bara u kojima se služe lagani obroci i različite vrste pića, internet centar i TV sala.

Sport i zabava: Gostima Parim Ayaz hotela osim 3 bazena od kojih je 1 sa vodenim toboganima, na raspolaganju su fitnes centar, spa centar, teniski tereni, teren za odbojku, mini fudbal, mini golf, a na plaži postoji mogućnost bavljenja različitim sportovima na vodi. Gosti mogu da se zabave igrajući bilijar, stoni tenis, stoni fudbal, a o njihovoj zabavi brine profesionalan tim animatora. 
1.dan  Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan  Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan  Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu