Hotel Regnum Apart Hotel i Spa

Bansko, Bugarska

Opis destinacije

Bansko - najpopularniji ski centar u Bugarskoj ali i u jugoistočnoj Evropi. Ski centar sa odličnom infrastrukturom i velikom ponudom hotela i apartmana u blizini žičara. Ski centar Bansko poseduje odlično uređene staze za sve nivoe skijaških veština. Samo mesto Bansko, iz sezone u sezonu je sve življe sa sve više skijaša. Spoj lepote nacionalnog parka "Pirin" i raznolikosti živopisnih predela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, pretvaraju mali grad Bansko u najprestižniji skijaški centar u istočnoj Evropi.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
hotel Regnum & Spa se nalazi 450 m od gondole, 400 m od tržnog centra Bansko i 2 km od starog grada Bansko.
 
Hotelska ponuda:
recepcija, bar, restoran, a la carte restoran, spa centar, masaže, sauna, đakuzi, spoljašnji i unutrašnji bazen, dečiji bazen, parno kupatilo, hamam, fitness, finske saune, stoni tenis, bilijar, dečiji klub i dečije animacije, baby sitting, frizerski salon, parking, garaža.  
 
Besplatne usluge:
korišćenje bazena, saune, parnog kupatila, fitnesa, đakuzija, Wi-fi interneta kod recepcije, sef u sobama, kluba za decu od 4 do 13,99 godina, skijašnice, prevoz do gondole, parkinga (sa ograničenim brojem mesta).
 
Suite:
TV, frižider, sef, kuhinja, kupatilo.Junior suite- jedna velika prostorija sa kuhinjom i delom za sedenje. Executive suite- dnevna soba sa kuhinjom i odvojena spavaća soba. Grand suite- dnevna soba sa kuhinjom i dve odvojene spavaće sobe. Grand superior suite- dve dnevne sobe sa kuhinjom, dve odvojene spavaće sobe i dva kupatila. King suite- dnevna soba sa kuhinjom, dve spavaće sobe i dva kupatila.
 
Ishrana:
doručak  (samoposluživanje, izbor više jela).  Mogućnost doplate za polupansion.

Napomena:
standardna večera dana 25.12. i 31.12. neće biti servirana, zbog dočeka Nove godine i Božića.
Doplata za Novogodišnju večeru 31.12. je obavezna i u ponudi ima dva tipa večere koji se razlikuju po ceni: 1. večera u sali Bosphour - set meni i 2. večera u glavnom restoranu Regnum - samoposluživanje, izbor više jela. Doplata za Božićnu večeru nije obavezna.
 
www.regnum.bg
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 
FT

Video

Zimovanje

Idealan odmor za celu porodicu

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu