Sailors Beach Club

Kemer, Turska

Opis destinacije

U Kemeru, turskom letovalištu na zapadnoj obali Antalijskog zaliva, nalazi se baš sve ono što vaš odmor može učiniti idealnim. Atrakcija ovog turističkog centra okupanog sunčevim zracima od jutra do večeri je pre svega njegova prirodna lepota. Zaleđe obraslo četinarima, duge i uglavnom šljunkovite plaže u manjim ili većim uvalama, savršeni klimatski uslovi... Brojni hoteli s fascinantnim komforom i sadržajima, mogućnost za dobar šoping uz duge šetnje, izlazak u neki od brojnih restorana ili provod u diskoteci i klubovima, samo su delić iz ponude ovog tipično sredozemnog grada. Kemer je savršeno mesto za odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen 62 km od aerodroma u Antaliji, nalazi se 7 km od Kemera u oblasti Kiris.

Plaža:
Hotel se nalazi 200 m od sopstvene peščano-šljunkovite plaže. Ležaljke i suncobrani besplatni su za goste hotela. Peškiri za plažu se nalaze u sobi.

Hotelski sadržaj:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, bar na bazenu, disko bar, spoljašnji bazen, dečiji bazen, masaža, bilijar, sportovi na vodi, tursko kupatilo, sauna, fitness centar, stoni tenis, mini club za decu, igralište, diskoteka, doktor, usluga pranja veša, animacija, dadilja, Wi-Fi internet.

Sobe:
Hotel u svom sadržaju ima 4 zgrade i ukupno 102 sobe. Tipovi soba: standard park sobe.Sve sobe imaju kupatilo, fen za sušenje kose, SAT TV, telefon, klima uređaj, balkon.

Usluga:
All inclusive

Kontakt:
www.sailorsparkhotel.com

Napomena:
Skromniji hotel u lepom okruženju sa dobrom uslugom.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu