Woxxie Resort

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Danas je Bodrum jedno od najposećenijih turističkih mesta u Turskoj, sa centrom umetničke kolonije, što se može videti po mnogobrojnim galerijama i boemskoj atmosferi. Bodrum je poznat i po noćnom životu koji traje do jutarnjih sati, a brojni restorani, barovi, noćni klubovi, kao i prodavnice otvoreni su celu noć. Bodrum je podeljen na više uvala koje su sa gradom Bodrumom povezane dolmošumia, lokalnim linijskim prevozom (kombijima) koji cirkuliše tokom celog dana. Gumbet se nalazi 2,5 km zapadno od Bodruma. Poznat je po lepim plažama i velikom broju hotela, a blizina samog grada Bodruma učinila je ovo mesto atraktivnim za turiste.Bitez je zaliv posle Gumbeta, sa tirkiznom bojom mora, mnoštvom hotela i šetalištem iznad plaže. Pored dnevnih krstarenja od uvale do uvale, turisti mogu provesti dan na grčkom ostrvu Kos, do kog postoje svakodnevni polasci brodom. Takođe mogu uživati u džip safariju ili posetiti aqua park.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Woxxie Resort se nalazi u regiji Turgutreis, od centra Bodruma je udaljen 25 km, dok je od centra Turgutreisa udaljen 6 km. Privatna hotelska plaža se nalazi na 200 m udaljenosti do koje stiže peške ili hotelskim shuttle servisom. Aerodrom Bodrum se nalazi na 50 km udaljenosti.

Sobe: Hotel Woxxie Resort se prostire na 25 000 kvadratnih metara, u sastavu ima 158 smeštajnih jedinica. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini bar i balkon.

Hotelski sadržaj: U glavnom restoranu se poslužuju pansionski obroci, dok se osvežavajući napici, lagane užine i poslastice poslužuju u 3 hotelska bara (lobby bar, bar pored bazena i bar na paži). Od dodatnih sadržaja poseduje market, frizerski salon, uslugu pranja i peglanja veša i usluge lekara na poziv.

Sport i zabava: U sastavu hotela Woxxie Resort se nalazi spoljašnji bazen sa dva vodena tobogana. U ponudi hotela je spa centar koji poseduje kozmetički salon, tursko kupatilo, saunu i sobu za različite vrste masaža. Ljubiteljima sportskih aktivnosti namenjeni su teniski teren, teren za košarku, fitnes centar, teren za odbojku na plaži, stoni tenis, bilijar, pikado i boćanje. Tokom dana i večeri organizovana je animacija za goste hotela, dok najmlađim gostima hotel Woxxy Resort pristupa sa posebnom pažnjom. U sklopu hotela nalazi se mini klub  i igralište. 
1.dan   Beograd – Bodrum
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Bodrum direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 10/11. dan   Bodrum
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

11/12. dan   Bodrum – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu