Xenios Possidi Paradise

Posidi, Kasandra

Opis destinacije

Posidi (Ποσείδι) je slikovito turističko mesto na zapadnoj obali Kasandre, čija je plaža ujedno i plaža naselja Kalandra udaljenog nešto više od kilometar ka unutrašnjosti, sa kojim je gotovo spojeno. Nekada malo ribarsko naselje, luka i plaža Kalandre, danas je izraslo u letovalište sa hotelima i blokovima apartmana, kako u samom naselju, tako i uz dugu istoimenu peščanu plažu. Obeležja letovališta su rt, odnosno peščano poluostrvo koje stotinama metara ulazi u more, visoki svetionik, lokaliteti antičkog grada Mendi i svetilišta Posejdona. Posidi je udaljen 104 kilometara od Soluna, a do njega se dolazi skretanjem iz letovališta Kalitea na istočnoj obali Kasandre, udaljenog oko 19,5 kilometara. Od naselja Kalitea put ide od preko Kasandrije u unutrašnjosti, odnosno preko naselja Siviri, Skala Furka i Kalandra. Putem Hanioti (istočna obala) – Nea Skioni (zapadna obala) – Kalandra – Posidi ima 23,5 kilometara. Naselje je malo, ali šarmantno i privlači posetioce željne mirnog odmora. Duga peščana plaža pružiće Vam pravi spokoj, a ako želite nešto više sadržaja možete posetiti i neke od predivno uređenih hotelskih plaža. Prelepe plaže imaju 4 kilometara udaljeni Hotel Possidi Holidays, odnosno Hotel Mendi oko 5 kilometara južno od naselja. Šetalište uz more je puno kafića, restorana, barova na plaži i ribljih taverni. Što se tiče smeštaja, možete izabrati neke od apartmana, hotela, odnosno kampova kojih ima dosta u ovoj regiji.Posidi nije mesto poznato po noćnom životu, ali je danju dosta živo, pa ni dnevne žurke na barovima na plaži nisu retkost. Ono u čemu ćete svakako uživati je prelepi pogled koji se odavde pruža na zaliv Termaikos (Solunski zaliv). Kada je vreme vedro, odavde se mogu videti vrhovi planine Pilio i ostrva iz grupe severnih Sporada.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Xenios Possidi Paradise pripada lancu hotela Xenios. Hotel Xenios Possidi Paradise se nalazi na poluostrvu Halkidiki, na zapadnoj strani regije Kasandra, tačnije u malom ribarskom mestu Possidi. Hotel Xenios Possidi Paradise se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži i u centru mesta Possidi. Hotel Xenios Possidi Paradise je od aerodrome u Solunu udaljen 85 km.

Sobe: Hotel Xenios Possidi Paradise ima ukupno  63 smeštajne jedinice u svom sastavu. U ponudi  turističke agencije Odeon World Travel nalaze se economy sobe, economy family sobe, standard sobe sa pogledom na baštu, standard soba sa pogledom na more, superior sobe sa pogledom na baštu, junior suite sa pogledom na baštu, one bedroom family sobe sa pogledom na baštu i two bedroom family suite sa pogledom na more. Economy sobe i family economy sobe su manje kvadradute, nalaze se u prizemlju i nemaju balkon. Standard i superior sobe imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i jedan pomćni ležaj. Junior suite su smeštajne jedinice veće kvadrature i imaju samo jednu prostoriju sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta i sofa krevetom. Sve sobe hotela  Xenios Possidi Paradise imaju kupatilo, fen, TV, mini frižider, klima uređaj i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Xenios Possidi Paradise pored glavnog restorana gde se poslužuju pansionski obroci, poseduje i jedan a la carte restoran. Hotel Xenios Possidi Paradise ima i bar pored bazena gde gosti hotela mogu konzumirati lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Od ostalih sadržaja gostima hotela Xenios Possidi Paradise su na raspolaganju  rent a car, parking koji je besplatan , TV sala, usluge pranja veša, kao i usluge doktora na poziv. U blizini hotela se takođe nalaze i mini market i prodavnica suvenira.

Sport i zabava: Hotel Xenios Possidi Paradise u svom sastavu poseduje bazen za odrasle sa ležaljkama i suncobranima oko bazena koji su uključeni u cenu. Hotel takođe poseduje i jedan manji bazen za decu. Ležaljke i suncobrani  koji se nalaze na plaži su takođe uključeni u cenu. Gostima hotela se pruža mogućnost da koriste teretanu, saune, kao i usluge masaža uz doplatu. Najmlađima je namenjeno dečije igralište.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu